Področno orientacijsko tekmovanje Rožengrunt 2015

Objavljeno: 11.10.2015 ob 07:41

PD Gornja Radgona je v soboto, 10. 10. 2015, v Rožengruntu organiziralo prvo Področno orientacijsko tekmovanje v podravski ligi za sezono 2015/2016. Člani mladinskega odseka so se potrudili z odlično organizacijo, domačini Turistične kmetije Mihelič pa z dobrim kosilom in postrežbo.

Tekmovanja se je udeležilo 120 tekmovalcev iz planinskih društev: Ptuja, Poljčan, Ruš, Vuzenice, Frama, Lovrenca na Pohorju in Gornje Radgone. Tekmovalci so na terenu iskali kontrolne točke, prepoznavali rastline, planinske koče, delali planinske vozle in reševali test iz snovi planinske šole.

V A kategoriji, v kateri tekmujejo učenci od 4. do 6. razreda, je zmagala ekipa PD Gornja Radgona. Tekmovali so Nino Roškar, Jurij Dumić in Neja Prša.

V B kategoriji tekmujejo učenci od 7. do 9. razreda. Zmagala je ekipa PD Ruše.

Med srednješolci v C kategorji je prvo mesto osvojila ekipa PD Poljčane, med študenti, ki tekmujejo v Č kategoriji pa PD Lovrenc na Pohorju.

Prvo mesto med tekmovalci do 40 let, v kategoriji D, je pripadlo ekipi PD Poljčane. V kategoriji E, med veterani, je slavila ekipa PD Ptuj. Zmage med družinami v F kategoriji so se veselili člani PD Ruše.

Člani PD Gornja Radgona so tekmovali še v kategoriji Č, osvojili so drugo mesto. Drugo mesto je osvojila družina Mesarič v F kategoriji .

Vsem tekmovalcem iskreno čestitamo.

Organizatorji tekmovanja

Rezultati_koncni

Komentarji