Tabor 2018

Podpeca od 28. 7. do 4. 8. 2018 

Taborjenje je idealna priložnost za spoznavanje drugačnega, družabnega in zdravega življenja v naravi. Tabor, ki ga pripravljamo letos, bo v Podpeci nad Črno na Koroškem. Kot že nekaj let, tudi letos organiziramo tabor skupaj s planinskimi društvi iz Savinjskega meddruštvenega odbora. Otroci bodo bivali v šotorih. V taboru bo tudi vsa potrebna infrastruktura po zahtevah sanitarno higienskih predpisov (kuhinja, kemični WC, prhe). Za otroke  bodo skrbeli  planinski vodniki, mentorji planinskih skupin, mladinski voditelji, vzgojitelji, tehnično in medicinsko osebje.

Tabor je namenjen tistim otrokom, ki radi hodijo in bi radi spoznali planinstvo kot način aktivnega preživetja v naravi. 

V planinskem društvu si bomo prizadevali, da bo vaš otrok odšel s  taborjenja zadovoljen in obogaten z novimi znanji in koristnimi izkušnjami.

Tabor je namenjen osnovnošolcem od dopolnjenega devetega leta starosti. Število mest je omejeno. Prednost imajo otroci, ki med letom sodelujejo s planinskim društvom. Želimo, da se otroci pred taborom udeležijo vsaj dveh pohodov z društvom. Zadnji rok za oddajo prijave je četrtek, 14. junij 2018 oz. do zapolnitve prostih mest. 

Strošek tabora je 115 €, za druge otroke v družini 95€. Cena vključuje avtobusni prevoz iz Gornje Radgone do Podpece in nazaj, lokalne prevoze na taboru, prehrano, majico, dodatno zavarovanje ter vse ostale organizacijske stroške. Prijavnica se odda v društveni pisarni. Prvi obrok, 40 € (za vsakega otroka) plačate ob prijavi (v pisarni društva), preostali znesek pa se poravna najkasneje do ponedeljka, 9. 7. 2018, izključno na transakcijski račun planinskega društva: 
SI56 0234 1001 8717 842

V primeru odpovedi, prvega obroka zaradi že nastalih organizacijskih stroškov ne vračamo. Otroci morajo imeti poravnano letno članarino PZS za leto 2018 v enem od planinskih društev.

Informacije in prijave so možne vsak četrtek od 17. do 19. ure, v pisarni Planinskega društva Gornja Radgona, Maistrov trg 2, 9250 Gornja Radgona. Informacije lahko pridobite tudi na telefonu:
051 266 077

Prijavica na tabor 2018