Področno orientacijsko tekmovanje Rožengrunt 2015

Objavljeno: 06.10.2015 ob 05:22

V soboto, 10. oktobra 2015, organizira PD Gornja Radgona Področno orientacijsko tekmovanje v planinski orientaciji za MDO Podravje in MDO Pomurje, ki bo na območju občine Sveta Ana.

Zbor vseh ekip je ob 8.30 pri turistični kmetiji Mihelič v Rožengruntu. Do tja lahko pridete z osebnimi avtomobili ali z lastnim avtobusnim prevozom. Kako pridete do tja, si lahko pogledate na spletni strani http://rozengrunt.si/

IMG_5243

 

 

 

Tekmovanje je organizirano za vse starostne kategorije po Pravilniku za planinska orientacijska tekmovanja, ekipa šteje 3-5 članov, število ekip v posamezni kategoriji ni omejeno.

Kategorije:

A – učenci do vključno 6. razreda osnovne šole,
B – učenci od 7. do vključno 9. razreda osnovne šole,
C – srednješolci (od 1. letnika srednje šole do vključno 18. leta),
Č – mladina (od 19. leta do vključno 26. leta),
D – člani (nad 27 let),
E – starejši (člani nad 40 let),
F – družine (najmanj eden od staršev in otroci do vključno zadnjega razreda osnovne šole).

Ekipe morajo biti primerno opremljene za gibanje po brezpotju, s seboj morajo imeti planinsko izkaznico s plačano članarino za leto 2015, zdravstveno kartico, pisalo ter kompas.

Kategorije C, Č in D bodo imele tudi naloge iz vrisovanja točk, tako da potrebujejo še svinčnik, šestilo, trikotnik, kotomer ter kalkulator.

Za vse kategorije bomo pripravili naloge po Pravilih POT. Tekmovalo se bo na barvni fotokopiji topografske karte (DTK 25) v merilu 1:25 000.

Prijave po kategorijah pošljite najkasneje do torka, 6. 10. 2015, na e-naslov: toncek.mlinaric@siol.net .

Tekmovanje bo potekalo v vsakem vremenu, začetek tekmovanja bo ob 8.45, predvideni zaključek je ob 14. uri. Za prehrano bo preskrbljeno v prostorih  turistične kmetije Mihelič, vsak tekmovalec pa bo dobil tudi topel napitek.

Štartnina za ekipo znaša 13 € in jo plačate na transakcijski račun Planinskega društva Gornja Radgona po tekmovanju. Vsi udeleženci tekmujejo na lastno odgovornost! Ekipe naj imajo, v primeru slabše vremenske napovedi, s seboj  primerno zaščito pred dežjem.

Informacije: tel. 051 266 077 (Tonček Mlinarič).

Razpis_POT_2015

Komentarji