Članarina 2023

Objavljeno: 01.01.2023 ob 00:00

Spoštovani planinci!

Pred nami je nova planinska sezona. Da bo obisk gora prijetno, nepozabno in varno doživetje, se je treba nanj primerno pripraviti. V gore in na planinske poti se je – samostojno ali s planinskim društvom – treba odpraviti ustrezno pripravljen. Izbrati moramo poti, ki so primerne našim psihofizičnim sposobnostim, pred odhodom preveriti vremensko napoved, stanje poti in odprtost planinskih koč, se od doma odpraviti dovolj zgodaj in o načrtih obvestiti domače.

Naj vas spomnimo, da članstvo v PZS prinaša

zavarovanje v gorah – za primer trajne invalidnosti, za primer nezgodne smrti, zavarovanje odgovornosti proti tretji osebi in za primer reševanja in zdravljenja s 24-urno asistenco zunaj Slovenije (za člane A velja za ves svet, za člane ostalih kategorij v gorah Evrope in Turčije). Člani lahko uveljavljate še številne ugodnosti: od 30 do 50 % popusta pri prenočevanju v slovenskih planinskih kočah, 20 % popusta pri nakupu izdaj Planinske založbe PZS in 25 % popusta pri naročnini na Planinski vestnik….

Planinci s članstvom prav tako izkažete pripadnost planinski organizaciji ter podporo pri izvajanju programa dela našega društva ter Planinske zveze Slovenije, kot so urejanje planinskih poti, izvajanje naravovarstvenih aktivnosti, izhajanje Planinskega vestnika, delovanje Slovenskega planinskega muzeja, vzdrževanje planinskih spominskih obeležij ipd. Poleg tega kakovostno preživljate čas s sorodno mislečimi ljubitelji gorske narave in aktivnega načina življenja.

Članarino PZS lahko poravnate v pisarni našega planinskega društva ob četrtkih. Mladi člani, ki obiskujejo planinski krožek, bodo članarino poravnali pri mentorici na šoli. Družinske članarine se urejajo v pisarni PD ali preko TRR.

Članarino pa lahko poravnate z nakazilom na TRR našega društva SI56 0234 1001 8717 842, nam pošljete sporočilo po e-pošti, mi pa vam po pošti pošljemo markice.

Vse o članarini najdete na povezavi: Članarina 2023 – Planinsko društvo Gornja Radgona

Dobrodošli v dobri družbi!

Srečno in varen korak vam želimo,

Planinsko društvo Gornja Radgona.

Komentarji