Po Slakovi poti

Objavljeno: 25.10.2023 ob 17:36

V soboto, 18. 11. 2023, se bomo podali v deželo Lojzeta Slaka. V goricah na Trški gori še vedno daleč naokrog odmevajo njegove pesmi, ki jih ob raznih priložnostih še vedno pojemo in tako ohranjamo njegovo bogato glasbeno zakladnico. Njegov vinograd, na katerem je prideloval grozdje za sortni cviček, nam bo presekal pot, na katero se bomo podali v bližini Novega mesta in jo zaključili s pogostitvijo v vinotoču Teropšič. Cvička, dobre hrane in volje prav gotovo ne bo zmanjkalo. 

Priporočamo lahko pohodniško obutev in opremo primerno vremenu. Po nezahtevni poti bomo hodili okrog tri ure. Na pohod vabimo odrasle člane PD Gornja Radgona. Vabimo Vas, da se planinskega izleta udeležite in v družbi planinskih prijateljev podoživite vse vaše letošnje planinske dogodivščine in oblikujete nove planinske izzive.

Odhod iz Gornje Radgone bo ob 6. uri, povratek v večernih urah.

Stroški za člane: 35 € (prevoz z avtobusom, topel obrok (jota, jabolčni zavitek), degustacija vin s prigrizkom), del stroškov krije društvo.

Prijave zbiramo do srede, 15. 11. 2023, oziroma napolnitve malega avtobusa na tel. 051 266 077. Število udeležencev je omejeno.

Pohod bo vodil Tonček Mlinarič.

Komentarji